Ramon Tremosa visita la Noguera i reivindica la força de les empreses del territori

01/02/2021

El conseller d’Empresa i cap de llista de Junts ha visitat Veritfruit i Ous Baldomà

“És impressionant veure la força, la iniciativa i el talent emprenedor del nostre país. La dècada prodigiosa l'estem protagonitzant des de Catalunya, caminant cap a la llibertat i cap a la internacionalització de la nostra economia", ha dit Tremosa en la seva intervenció en l’acte nacional d’aquest dissabte a l’arc del Triomf de Barcelona. El cap de llista de Junts hi ha explicat que l’economia catalana ha fet un salt endavant mentre que Espanya lidera les taxes d’atur juvenil, els impagaments dels ERTO i el no-ajut a pimes i autònoms, el fracàs escolar, l’energia més cara i les infraestructures més deficitàries.

 

A la tarda, Tremosa ha visitat Bellcaire d’Urgell i Balaguer, on ha parlat de la problemàtica de la reducció de preus en origen que afecta la fruita i altres productes com l’oliva, el raïm, els cereals i els fruits secs.

 

A Bellcaire, Tremosa s’ha reunit amb el propietari de Veritfruit, també en presència de Marc Solanes, candidat de Junts per la Noguera. Ramon Tremosa ha destacat la necessitat “d’aprofitar el lideratge agroalimentari del territori promocionant les agrobotigues per donar a conèixer, fomentar i vendre el producte de proximitat i millorar els preus que en reben els productors”. Així mateix, s’ha compromès a defensar la finalització de la implantació de l’Observatori de preus per actualitzar i millorar el seu funcionament i un estudi de costos efectius de totes les produccions agràries catalanes.

 

Posteriorment, Tremosa ha visitat l’empresa Ous Baldomà al Polígon Campllong de Balaguer, on de la mà de la tercera generació de l’empresa ha pogut conèixer les diferents línies de producció i els projectes de creixement en curs així com l’aposta per l’exportació arreu d’Europa i del món.

 

En un altre ordre de coses, Junts a la Noguera ha donat aquest dissabte la benvinguda a la furgoneta logotipada amb les sigles i els eslògans del partit que en els propers dies recorrerà tots els municipis de la comarca per repartir els cartells electorals i fer arribar la veu de la candidatura arreu.

 

Infolleida