Ramona Gabriel i Toni Moreno participaran a la exigent cursa Absa Cape Epic

09/03/2019

La prova se celebrarà del 17 al 24 de març i està considerada una de les curses de bicicleta de muntanya més dures i importants del món

L’equip format per Ramona Gabriel i Toni Moreno preparen el seu assalt als llocs d’honor de la exigent prova Absa Cape Epic de Sud-àfrica. Aquesta se celebrarà del 17 al 24 de març i està considerada una de les curses de bicicleta de muntanya més dures i importants del món.

 

El recorregut d’aquest prova ve marcat, principalment, per la duresa, ja que compta amb 624 quilòmetres de distància total i 16.650 metres de desnivell, unes xifres que suposen la relació més dura entre quilòmetres de trajecte i metres d’ascens.


Cal tenir en compte, també, que en tractar-se d’una prova per equips, els ciclistes han de córrer junts durant tota la cursa i no poden anar separats per més d’un minut de diferència.

 

Cal recordar que per Toni Moreno aquesta serà la segona participació a l’Absa Cape Epic, i que a més ja acumula quatre participacions a la Titan Desert, a més d’haver competit al Campionat d’Europa d’Ultramarató, i en diferents Campionats d’Espanya. Per Gabriel, en canvi, serà la primera vegada que participa en aquesta prova, tot i que compta amb una àmplia experiència en proves d’aquest tipus, amb un palmarès que inclou, entre d’altres fites, dues victòries a la Titan Desert.

Ariadna Sánchez