Ramona Gabriel torna a pedalar a l’aire lliure

07/05/2020

Després de setmanes entrenant en un rodet, Ramona Gabriel ha pogut tornar a treure la BTT a l’aire lliure, i prepara-se, així, per una nova edició de la Titan Desert al novembre, prova en la que ha estat guanyadora en dos ocasions 

Després d’un estricte confinament a casa, Ramona Gabriel ha pogut tornar a fer esport a l’aire lliure, una pràctica tant saludable com necessària per ella tenint en compte que té la pràctica esportiva com a element diari. Però Gabriel, tal i com han fet altres esportistes d’alt nivell, ha hagut d’adaptar diferents mesures al llarg d’aquest confinament per no perdre la forma física. 

 

Ramona Gabriel, guanyadora en dos ocasions de la Titan Desert, afrontarà una nova aventura al desert marroquí al novembre i, és per això que, des del primer dia que li ha estat permès, ha tret la BTT després de setmanes entrenant-se en un rodet. 

 

Cal tenir en compte que Gabriel forma part de la llista de ciclistes de BTT d’alt nivell i, per tant, podrà entrenar-se sense una restiricció horària ni límit al mateix municipi de Ponts. 

Ariadna Sánchez