Ramona Garbiel i Toni Moreno triomfen a l'inici de l'Andalusia Bike

18/05/2021

Els lleidatans Ramona Gabriel i Toni Moreno es van imposar ahir a la primera etapa de l’Andalusia Bike Race, a la categoria de parelles mixtes, després d’un recorregut cronometrat de 27 km i 870 metres de desnivell en què van invertir un temps d’1 hora i 40 minuts. Va ser una jornada marcada per la calor i pel terreny sec, i en què l’ascens a El Neveral, ja mític d’edicions anteriors, va ser el protagonista.

En aquesta Andalusia Bike Race Jaén-Còrdova participen uns cinc-cents ciclistes i consta de sis etapes. La jornada d’avui es disputarà en la seua totalitat a l’embassament de Quiebrajano. Es tracta d’una etapa circular de 63 km pel sud de la Sierra de Jaén i que compta amb dos llargues ascensions.

Aquesta prova suposa el retorn a la competició de Ramona Gabriel des de l’any passat. Val a recordar que la corredora pontsicana va finalitzar en tercera posició la Titan Desert el novembre passat en una carrera pel Marroc que ha guanyat en dos ocasions, el 2016 i el 2018, amb uns altres dos segons llocs el 2017 i el 2019, i un de tercer el 2014.

SEGRE.COM