S’ajorna la festa de l'Harpia Balaguer Medieval prevista pel mes de maig

26/03/2020

La Paeria de Balaguer ajorna la festa de l'Harpia Medieval prevista pels dies 29, 30 i 31 de maig. Des del govern confien celebrar-la més endavant i ja estan buscant noves dates

La Paeria de Balaguer, un cop confirmada la pròrroga de l'estat d'alarma i, per tant, l'ampliació del confinament, ha decidit ajornar la desena edició de la Festa de l'Harpia Balaguer Medieval prevista pels dies 29, 30 i 31 de maig. Des de l’organització confien poder-la celebrar més endavant i ja estan buscant noves dates per dur-la a terme amb totes les garanties. El paer en cap, Jordi Ignasi Vidal ha explicat que esdeveniments que es preveuen multitudinaris, encara que siguin a finals de maig i es pugui ja estar sortint de la situació actual en aquelles dates, és convenient ajornar-los per precaució.

 

L’Harpia Balaguer Medieval, que cada any se celebrava durant el mes de setembre, aquest any s'havia traslladat al mes de maig amb l'objectiu d'aconseguir més participació dels nens i nenes de la ciutat, fer-la més accessible al públic més jove i facilitar-ne la seva implicació i la dels centres educatius. Un altre dels motius era consolidar la marca de Balaguer com a ciutat històrica tenint en compte que l'1 de juny es commemora també la mort de Jaume II d’Urgell.

 

Infolleida