Segueixen les activitats en el marc de Balaguer Ciutat del Bàsquet Català

05/03/2020

Balaguer continua amb el programa d’activitats previst en motiu de la Ciutat del Bàsquet Català, comptant amb la propera actuació per al final del corresponent mes de març.

El diumenge 29 es celebrarà un partit exhibició en cadira de rodes entre dos equips pròxims, el Pardinyes Club Bàsquet i l’equip  Màsters de la FCEDF (Federació Catalana d’Esports per a persones amb Discapacitat Física).

Els més veterans en aquesta esport podran fer memòria que anteriorment algun que altre partit s’havia disputat en el poliesportiu municipal; però tot i ser una disciplina molt pròxima, la vessant adaptada del bàsquet en cadira de rodes no ha tingut representació a les nostres terres de Ponent fins recentment la present temporada, amb l’equip de Lleida capital que juga i disputa partits de lliga regular en la Lliga Catalana.

En el mateix acte es preveu el caliu i l’amenitzar d’altres actes vinculats a la mateixa promoció del bàsquet, a través dels equips del Club Bàsquet Balaguer i el seu equip de tècnics, durant el partit i a l’exterior del mateix pavelló.

La previsió d’activitats durant l’any 2020 en promoció del bàsquet, porta la seva línia prevista,  a més s’està negociant per noves actuacions que siguin fixes a la ciutat. A partir del proper mes d’abril es multipliquen les activitats previstes i de forma progressiva aniran en augment segons avanci el final del calendari de lligues regulars del bàsquet.

 

Infolleida