S’obre el període d’inscripció per la tercera edició del curs "Aprendre per ensenyar: curs teòric-pràctic de formació de monitors/es en Prehistòria"

04/09/2023

L’Associació Recerca i Difusió del Patrimoni Històric (ARDPH) organitza , conjuntament amb el Centre d’Estudis del Patrimoni Arqueològic de la Universitat Autònoma de Barcelona (CEPArq-UAB), la tercera edició del curs Aprendre per ensenyar: curs teòric-pràctic de formació de monitors/es en Prehistòria  que es realitzarà el dies 17 de setembre al Centre Espai Orígens de Camarasa . Aquest curs conta amb el suport del Departament de  Cultura.

En aquest curs s’oferiran diferents  recursos i eines per treballar la prehistòria en diferents etapes educatives, a partir d’exemples pràctics com l’ús de la gamificació com a eina de divulgació o treballar la prehistòria en edats primerenques.

El curs està adreçat a qualsevol persona interessada en la formació en prehistòria i la seva valorització i socialització mitjançant tallers i experiències didàctiques en entorns escolars. Aquest curs és gratuït però requereix inscripció prèvia abans del 16 de setembre. Un cop realitzat el curs , s’ofereix la possibilitat als participants  de formar part d’una borsa de monitors/es.

El programa del curs així com la butlleta d’inscripció està disponible a la web http://espaiorigens.es/2-edicio-cursaprendre-per-ensenyar-curs-teoric-practic-de-formacio-de-monitorses-en-prehistoria/

 

Infolleida