Suport a la transformació digital de les empreses de Ponent a través de la campanya ‘Empresa, fes el salt al digital’

22/07/2021

Impulsada des de l’Ajuntament de Lleida i els consells comarcals de les Garrigues, la Noguera, el Pla d’Urgell, la Segarra, el Segrià i l’Urgell i amb el suport de la Diputació de Lleida i el SOC

Aquest dijous s’ha donat el tret de sortida a la campanya ‘Empresa, fes el salt al digital’, impulsada a través de l’Ajuntament de Lleida i els consells comarcals de les Garrigues, la Noguera, el Pla d’Urgell, la Segarra, el Segrià i l’Urgell, amb l’objectiu de millorar les capacitats digitals del teixit empresarial en aquests territoris. La iniciativa compta amb el suport de la Diputació de Lleida i del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

La campanya pretén convidar professionals i empreses del territori a digitalitzar-se. Per fer-ho cal que participin en un qüestionari que podran trobar a les pàgines web i xarxes socials de cadascuna de les entitats. El qüestionari servirà per detectar quin grau de digitalització té cada professional i organització i quina és la seva necessitat concreta per avançar en la digitalització. En funció dels resultats rebuts, el projecte preveu oferir un seguit d’itineraris formatius i un acompanyament personalitzat per poder fer aquest salt.

L’acció s’emmarca dins dels Projectes Compartits de Reactivació Transformadora que neixen de l’estratègia d’agendes compartides de la Diputació de Lleida i que tenen per objectiu fomentar la realització d’actuacions conjuntes entre les diferents administracions de la demarcació.

 

Aquest projecte està liderat pel personal tècnic dels plans de reactivació socioeconòmica del territori, que són un instrument de planificació per desenvolupar actuacions necessàries i urgents per pal·liar les afectacions produïdes arran de la crisi de la Covid-19. Aquests plans estan finançats pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu i el SEPE.

Infolleida