Territori i Sostenibilitat i els ens locals de la Noguera analitzaran l'adaptació del servei Clic.cat de transport a la demanda

09/02/2021

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, es reuneix amb representants del Consell Comarcal per a tractar sobre el projecte de Rodalies de Lleida

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, s’ha reunit aquest matí amb el president del Consell Comarcal de la Noguera, Miquel Plensa, i el conseller comarcal de Territori i Mobilitat, Xavier Terré per exposar i analitzar el projecte de Rodalies de Lleida dins l’àmbit comarcal de la Noguera  i el sistema de transport públic actual.

Durant la reunió, el secretari ha detallat quines actuacions hi ha previstes a la comarca referent al projecte de Rodalies de Lleida i de quina manera s’aniran implementant al territori. Així mateix, ha analitzat les actuacions realitzades en els serveis de transport públic i ha compartit les dades de demanda dels diferents serveis. En aquest sentit, s’han analitzat les dades de la línia Lleida-La Pobla gestionada per FGC i que comptarà amb un tercer tren durant aquest any.

Finalment, el Consell Comarcal i el Departament de Territori i Sostenibilitat s’han emplaçat a estudiar detalladament, a través d’un grup de treball, el servei Clic.cat de transport a la demanda, impulsat pel Departament, per adaptar-la a la mobilitat comarcal i donar resposta a les necessitats traslladades pel Consell Comarcal.

Aquestes reunions s’emmarquen en les reunions de treball que està realitzant el Departament amb cadascuna de les comarques del territori de les Rodalies de Lleida per analitzar les accions concretes de cada territori amb la voluntat d’adaptar les propostes de transport públic a les necessitats dels municipis i de la mobilitat de cada comarca.

Infolleida