Tot a punt per l’Ermitanyos 2017

18/10/2017

La Festa de la Bicicleta i la Marxa Ermitanyos convertiran, durant un cap de setmana, Balaguer en la capital de la bicicleta, amb dues jornades que tenen, com a principal objectiu, el foment de l’esport

El proper cap de setmana Balaguer es convertirà en la capital del món de la bicicleta, amb la celebració de la Festa de la Bicicleta el dissabte, i la Marxa Ermitanyos el diumenge. Aquesta darrera, que és una prova no competitiva, donarà el tret de sortida i arribada al Molí de l’Esquerrà, i recorrerà les ermites de Cérvoles, Montalegre i Sant Jordi, permetent als participants descobrir grans atractius de la comarca. Com en les últimes edicions, la prova comptarà amb tres itineraris diferents, un de 45km, un de 70 i un de 90.

 

D’altra banda, pel que fa a la Festa de la Bicicleta, comptarà amb activitats per a tots els públics. La jornada pretén difondre l’esport entre el públic, amb la participació en una prova sense ànim de competició.

 

Amb les dues fites esportives, Balaguer acollirà més de 500 ciclistes que, sense ànim de competició, podran gaudir d’unes jornades esportives i familiars.

Ariadna Sánchez