UGT denuncia que la situació de la plantilla a la residència de Ponts és insostenible

06/11/2020

El sindicat denuncia que la situació a la residència de gent gran de Ponts és molt preocupant, amb manca de protecció de la plantilla. Segons afirma, UGT ha traslladat la situació a l'Ajuntament de la vila però no ha rebut resposta 

UGT denuncia que la situació a la residència de gent gran de Ponts és insostenible i molt preocupant, tot i no haver registrat cap cas de Covid-19. Segons aquest sindicat, hi ha una manca de protecció de la plantilla a la que se li sumen reiterades queixes per part dels usuaris pel menjar i per les funcions d’infermeria. 

 

Davant d’aquesta situació, la secretària d’Administració Local de la UGT-FESP de les Terres de Lleida, Estela Guerra, ha recollit diverses reclamacions dels treballadors i treballadores del centre. El sindicat ha traslladat aquesta situació a l’Ajuntament de la vila però, segons afirmen, no han rebut cap resposta. 

 

Tota aquesta situació es va materialitzar ja, a finals d’estiu, en forma de protesta per part dels usuaris de la residència, que van realitzar una cassolada des de les seves finestres.

Ariadna Sánchez