Veïns de Gerb volen recuperar una illa de contenidors

29/01/2020

Veïns de l’EMD de Gerb, que viuen a prop de la carretera de Vilanova de la Sal, on s’ha retirat una illa de contenidors al trobar-se en una parcel·la privada, van reclamar ahir a l’EMD i al consistori d’Os de Balaguer recuperar altres dipòsits a la mateixa àrea.

Argumenten que tenen els mateixos drets que la resta de veïns que disposen de contenidors en lloc de desplaçar-se amb cotxe per tirar les escombraries. Malgrat tot, es van mostrar satisfets per la mesura de recollir les escombraries porta a porta als majors de setanta anys de la població.

Per la seua banda, l’alcaldessa d’Os de Balaguer, Estefania Rufach, va apuntar ahir que no està previst reposar una altra illa de contenidors a la zona. Va confirmar que l’EMD de Gerb, igual que la resta de municipis, ha vist com l’últim any s’ha encarit el servei de la recollida d’escombraries com a conseqüència de l’aplicació del sistema d’illes aprovat pel consell. “Sabem que pagar més per recollir les escombraries és una mesura que no agrada i que costa adaptar-se als canvis però no hi ha cap altra opció”, va dir. Va recordar que totes les reivindicacions són “molt respectables”.

SEGRE.COM