“Verema”, nova exposició al Monestir de Les Avellanes 

08/09/2022

Amb l’exposició “Verema”, el Monestir de Les Avellanes ha donat el tret de sortida a la nova temporada d’exposicions, una temporada que apostarà per artistes que van més enllà del propi territori. “Verema” és una mostra col·lectiva a la que onze artistes mostren el procés de la verema 

Fa deu anys que el grup artístic Grupdart.cat impulsen l’exposició “Verema”, una mostra col·lectiva que, enguany, ha fet parada al Monestir de Les Avellanes de la mà d’onze artistes diferents. Així, aquests artistes mostren, a través de diferents tècniques artístiques, el procés de la verema. 

 

L’exposició, que coincideix amb les setmanes de la verema a la vinya del Monestir, serveix, també, per donar el tret de sortida a la temporada d’exposicions d’aquest espai.

 

“Verema” es podrà visitar al Monestir de Les Avellanes fins el proper 9 d’octubre i, durant el període que esta`ra oberta, també es presentarà la nova activitat turística “Nit G/Astronomia i Vins”, que pretén posar en relleu el valor de la gastronomia, la qualitat del cel nocturn i els vins de la Noguera.

Ariadna Sanchez Ber