Victòria d’Albert Hermoso amb “Nuno Wonderland Z” al CCN2 de La Dehesa

15/09/2020

El genet d’Os de Balaguer, Albert Hermoso, es va imposar aquest cap de setmana a la prova gran del concurs nacional organitzat al recinte militar madrileny de La Dehesa amb “Nuno Wonderland Z”. Aquest concurs va comptar amb més de 130 sortides a pista i en la prova de més nivell, el concurs de 2 estrelles, Hermoso va fer-se amb el primer lloc després d’un recorregut net al cross i mantenint el lideratge obtingut després de les proves de doma i salt amb una puntuació de 30,2.

Hermoso no va tenir la mateixa sort amb l’euga “Umbela AA”, que anava segona després de la doma i el salt, ja que van penalitzar a la prova de cross. El jove mollerussenc Marçal Piró va quedar en 8a posició amb “Kira HDB” amb una puntuació de 37,4-

Pel que fa a les proves de cavalls joves, destacar la participació lleidatana dels alumnes d’Hermoso, Mario Nicolàs, Hodei Lozano i el genet d’Anglesola, Pol Roqueta, que van
concursar a la prova de CCNCJ 80 per preparar el Campionat d’Espanya de Cavalls Joves que tindrà lloc a finals de setembre a Sevilla.