El conseller d'Educació, Josep Bargalló, visita Agramunt i Balaguer per conèixer nous projectes constructius

04/09/2020

A Balaguer, ha acordat un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament del municipi per a la construcció de la segona fase de l’Escola Mont-Roig

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, ha visitat avui les poblacions d’Agramunt i Balaguer. El titular d’Educació a Agramunt ha explicat als mitjans de comunicació que ha visitat les obres de l’Institut Ribera, on enguany s’hi posa en marxa “el cicle formatiu vinculat amb el món de la torroneria”. A Balaguer, ha acordat un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament per a la construcció de la segona fase de l’Escola Mont-Roig del municipi. Ho ha fet acompanyat del director dels Serveis Territorials d’Educació a Lleida, Carles Vega, i, a Balaguer, del delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré.

A Balaguer, el conseller d’Educació ha visitat primer l’Ajuntament, on l’ha rebut el seu alcalde, Jordi Ignasi Vidal, amb qui ha mantingut una reunió “per parlar de com tenim el sistema educatiu a la ciutat, de com podem millorar-lo, quines actuacions calen, i hem parlat també de l’inici de curs que no serà normal perquè no estem en una situació normal”, ha explicat Bargalló als mitjans de comunicació. Ha concretat que es tracta d’un “projecte educatiu de ciutat, nou i engrescador, que ha d’assumir i potenciar el Departament i ha de liderar l’Ajuntament”.

 

Després Bargalló s’ha traslladat a l’Escola Mont-Roig del municipi, on ha acordat un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament sobre la construcció de la segona fase del centre. Tal com ha exposat, “l’Escola Mont-Roig té un projecte educatiu molt potent i que fa anys que té una part de l’escola en mòduls prefabricats, i és el moment de fer el salt i que tingui també la segona fase construïda i s’adeqüi al projecte educatiu que té”. En aquest sentit, ha agraït la predisposició de l’Ajuntament i ha avançat que la previsió és que “com a molt tard volem que el tercer trimestre estigui clar quin tipus de construcció es vol i que a inicis de l’any vinent puguem començar la licitació per a què l’edifici sigui una realitat”.

Infolleida