El Jovent Republicà de Balaguer escull Kevin Domínguez com a cap de llista de les eleccions municipals

26/11/2018

En el mateix Congrés s’ha elegit el nou equip de treball que pretén consolidar i donar veu al moviment juvenil organitzat, republicà, socialista i feminista

Aquest diumenge 25 de novembre, les Joventuts d'Esquerra Republicana de Balaguer s'han trobat en Congrés local on han escollit a Kevin Domínguez com a candidat a les properes eleccions municipals del maig vinent a la capital de la Noguera.
 
El candidat ha remarcat la complexitat de les eleccions municipals i és ‘que és on realment hi ha més incidència política i on més es pot treballar és des de la base municipal, des dels barris’. Així mateix ha volgut fer émfasi en què la propera comtesa electoral ha de ser clau en la projecció republicana. ‘El jovent ha de ser protagonista de les accions i hem d'apropar les institucions als joves perquè puguem treballar colze a colze’, exposava Kevin Domínguez.

En Pol Baldomà, portaveu durant el darrer any ha fet un balanç de la seva gestió, en el sentit que ‘han estat uns mesos marcats pel post primer d’octubre que ens han obligat a reformular-nos com a moviment i com a societat però que tot i això, el Jovent Republicà hem estat al peu del canó liderant la construcció d’aquesta República’.
 
Posteriorment, s’ha escollit el nou equip que ‘haurà de trepitjar carrer, ser a les places, escoltar activament i treballar, treballar i treballar’Pol Baldomà ha estat renovat com a Portaveu local, acompanyat de Kevin Domínguez a la secretaria d'Organització, Ángel Lendínez a la secretaria de Finances, Annabel Ricart a la secretaria de Feminismes i LGTBI+ iXavier Salvia a la secretaria d'Activisme. Un equip que pretén consolidar i donar veu al moviment juvenil organitzat, republicà, socialista i feminista.
 
‘Sortim refermats d'aquest Congrés, les dinàmiques de treball són bones, i volem seguir creixent, perquè només un projecte que inclogui al màxim de joves possibles triomfarà. Fem una crida a què tot el jovent s'organitzi amb nosaltres i que el projecte sigui encara més participatiu, inclusiu i transformador’, ha etzibat Baldomà.
Infolleida