Torra a Sánchez: “És un bon tros de quòniam” 

20/09/2020

Torra ha assegurat, en el discurs inaugural del Mercat del conte infantil de Balaguer, que ““mani qui mani” a l’Estat espanyol, la causa independentista acaba als tribunals

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha criticat, en l’acte inaugural del Mercat del Conte Infantil de Balaguer que s’ha celebrat aquest diumenge, que, “mani qui mani” a l’Estat espanyol, la causa independentista acaba als tribunals. En el seu discurs, Torra també ha fet referència al tercer aniversari del 20-S. 

 

Torra ha respost, també, a l’acusació del president del Govern Espanyol, Pedro Sánchez, que en una entrevista ha carregat durament contra el cap de l’executiu català, situant-lo com a “l’únic responsable” de la seva possible inhabilitació per part del Suprem. 

 

En el seu discurs, el president ha defensat que Sánchez i Cuixart, i la resta de líders independentistes, segueixen encara a la presó per, segons ha apuntat, demanar la llibertat, que es pogués votar en un referèndum, el que qualsevol persona o líder civil demana amb tranquil·litat. Un fet que, ha assegurat, és una vergonya.

Ariadna Sánchez