Balaguer amplia els espais on poder fer esport

25/05/2020

Aquest dilluns Balaguer posa en marxa, en la fase 1, alguns espais per a la pràctica esportiva individual

La ciutat de Balaguer, tot i no canviar de fase, aquest dilluns dia 25 de maig posa a disposició de la ciutadania nous espais oberts alternatius per a la pràctica esportiva individual i segueix amb la desescalada en aquesta 1a fase.

Els grans equipaments esportius a l’aire lliure continuen tots tancats, a l’espera de poder entrar en la fase II, però de moment es podrà accedir a tots aquells espais esportius que permetin la pràctica d’activitat física en disciplines individuals, no impliquin la pràctica en grup i es pugui evitat el contacte entre els practicants. 

L’espai de Fitness del pavelló del Molí de l'Esquerrà i els dos espais d’activitat física per la gent gran de l’avinguda Jaume I i l’avinguda Països Catalans, seran ara accessibles amb la corresponent desinfecció diària i indicant la restricció d’aforament en cada un dels espais. La pista de skate de Països Catalans també s’habilitarà amb aquestes mesures i se’n limitarà rigorosament el seu ús, després d’observar-ne algunes aglomeracions.

Recordem que en base a les normatives i protocols establerts des del Govern central, en la  fase I, el passat dilluns dia 18 ja es van posar en marxa dos espais esportius que coincideixen en l’equipament municipal del pavelló Molí de l’Esquerrà; l’espai de rocòdrom, un equipament compartit en la gestió amb la secció d’escalada del Centre Excursionista i també el centre esportiu de l’Associació Piragüista de Balaguer, que ocupa el mateix equipament.

L’àrea d’Esports de la Paeria preveu un augment significatiu de la demanda d’ús dels equipaments un cop es pugui entrar en fase II. De fet, molts clubs federats han sol·licitat reprendre, amb les mesures pertinents, la seva activitat esportiva en les instal·lacions municipals, i des de l’Àrea d’Esports s’està parlant amb tots els usuaris i clubs, per atendre les necessitats i cobrir amb les màximes garanties sanitàries i de seguretat que pertoquen per a la següent fase.

Infolleida