Balaguer assistirà, com a convidada, al Mercat “Tot d’aquí” d'Artesa de Segre

14/06/2019

Diumenge dia 16 de juny la ciutat de Balaguer assistirà, com a convidada,  amb una parada de promoció al Mercat “Tot d’aquí” que es celebra tots els diumenges a Artesa de Segre, des del passat mes d’abril.

Aquest mercat te lloc paral·lelament al tradicional mercat setmanal, al carrer Bisbe Bernaus, al bell mig del barri antic, des de les 9 h fins a les 14 h.

 

Un mercat amb productes exclusivament de la comarca amb una cinquantena de productors i artesans que presenten més de 500 productes alimentaris, complements, bijuteria...i a més a més també es pot visitar una botiga Museu Casa Petit (1915 – 1994).

 

Per tal de dotar-lo de més contingut també s’hi organitzen diferents activitats que varien setmanalment , aquest diumenge tindrà lloc un taller de cuir a càrrec de Carmen Cuesta.

 

També serà la primera edició en que conviden una població a promocionar el seu territori, començant per Balaguer amb dues parades on traslladarem tres festes rellevants de l’estiu a la ciutat com són: la transsegre, el juliols de música i poesia al Monestir de les Franqueses i la Festa Harpia. Balaguer Medieval que te lloc a mitjans de setembre.

 

També podrem veure la nova marca de la ciutat que serà present a tots els esdeveniments i es farà un tast de coca de samfaina, producte gastronòmic per excel·lència de Balaguer.

 

El paer en cap Jordi Ignasi Vidal i la regidora de Promoció Econòmica i Turística Ester Guarné assistiran a l’acte protocol·lari organitzat per l’ajuntament d’ Artesa de Segre i els organitzadors del Mercat previst arran de migdia.

 

Acabarà la festa amb una exhibició de country a càrrec del grup Punta i Taló de Balaguer que li donarà un toc lúdic al mercat.



 

Infolleida