Balaguer dóna el tret de sortida a la Festa Major amb l’ofrena floral

06/11/2020

La pandèmia ha marcat l’ofrena floral al Sant Crist d’enguany, deixant de banda la tradicional imatge de tots els infants de la ciutat i limitant-la a una petita representació. La situació sanitària ha obligat, també, ha canviar la programació i activitats, com el pregó de festa major, es duran a terme online 

Un any més, l’ofrena floral al Sant Crist ha donat el tret de sortida a la Festa Major de Balaguer. Enguany, però, la festivitat es viurà d’una manera diferent, marcada, principalment per la pandèmia. Així doncs, no s’ha pogut veure la tradicional imatge de tots els infants de la ciutat duent a terme l’ofrena, que s’ha limitat a una petita representació per part dels escolars. 

 

La pandèmia tampoc permetrà als ciutadans de Balaguer  gaudir de diferents activitats que es repetien al llarg dels anys. Tot i això, el programa s’ha adaptat i el format online hi serà present. Així doncs, el pregó de festa major, l’entrega dels premis Zyriab ciutat de Balaguer o el torneig d’escacs es retransmetran en línea a través dels canals de la Paeria de la ciutat.

Ariadna Sánchez