Balaguer finalitza el repartiment de més de 17 mil mascaretes que el govern de la ciutat havia comprat per distribuir-les entre la ciutadania

16/05/2020

La Paeria de Balaguer ha finalitzat aquesta setmana el repartiment de les més de 17.200 mascaretes, de les 20.000 que el govern de la ciutat havia comprat per distribuir-les entre tota la ciutadania.

 

El repartiment va acabar el passat dimecres dia 13 i en total s'han repartit 15.000 mascaretes quirúrgiques i 2.200 amb teixit homologat i certificat en laboratori destinades als més petits, als infants. Així ho ha confirmat la paera de Promoció Econòmica i Ocupació, Ester Guarné.

 

Segons la mateixa Guarné, l'actuació s'ha fet per complementar el repartiment de mascaretes per part de l'Estat i la Generalitat tenint en compte que a molts llocs podria acabar sent obligatori el seu ús. De fet, el Govern català proposa a l'Estat l'ús obligatori de les mascaretes per a tothom a l'espai públic.

 

Des de la Paeria continuen demanant a la ciutadania que utilitzi les mascaretes sempre que s'hagi d'estar en contacte amb altres persones per evitar contagis.

Infolleida