Balaguer presenta el resultat dels pressupostos participatius 

12/04/2022

La Paeria de Balaguer ha presentat els resultats del pressupostos participatius d’enguany, uns pressupostos que compten, novament, amb una partida de 150.000 euros. Des de la Paeria apunten que la participació ha estat molt baixa, amb només uns 500 vots. D’entre les vint propostes presentades, la que més vots s’ha endut ha estat la construcció d’una pista de voleibol platja 

La construcció d’una pista de voleibol platja a l’Avinguda dels Països Catalans ha estat la proposta més votada als pressupostos participatius de Balaguer. Així, d’entre les vint propostes que s’han obert a votació, les que més vots s’han endut es centren, principalment, en la construcció i millora de diferents equipaments i espais de la ciutat. 

 

Des de la Paeria de la ciutat, però, apunten que la participació ha estat molt baixa i què, davant aquest fet, hauran de fer un replantejament per a les properes edicions. 

 

Cal recordar que, enguany, ha estat la primera vegada que els procés dels pressupostos participatius s’ha dut a terme de manera autònoma per part de la Paeria de Balaguer. 

Ariadna Sanchez Ber