Balaguer presenta les propostes per al procés participatiu del pressupost 

14/11/2019

Per aquest any 2019, la Paeria de Balaguer ha presentat, per al procés participatiu de pressupostos municipals, un total de 6 propostes, que es podran votar del 14 al 21 de novembre, i que suposen un total de 150.000€

Amb l’objectiu d’iniciar un procés participatiu per tal que la ciutadania pugui decidir en que s’inverteix una part del pressupost municipal, la Paeria de Balaguer ha presentat un total de 6 propostes objectes de votació. És per això que, aquest dimecres, s’ha dut a terme una sessió informativa en la que s’ha explicat el funcionament i les fases del procés. 

En total, la partida destinada a aquesta part és de 150.000€, i inclou la revegetació de l’Avinguda Països Catalans, l’adequació de la vorera del pavelló Molí de l’Esquerrà, el projecte d’adequació i millora del parc infantil annex al col·legi Mont-roig, la substitució de les cistelles de bàsquet del pavelló 1r d’octubre, la retirada de la pantalla visual i instal·lació de zones d’ombra a les piscines del secà, i la senyalització urbana. 

 

La votació popular es farà del 14 al 21 de novembre i hi podran participar tots els empadronats a Balaguer, majors de 16 anys, que podran escollir fins a tres de les propostes.

Ariadna Sánchez