Bernat Solé, n.2 de la llista d'ERC, ha acompanyat als pares de Meritxell Serret a votar

21/12/2017

Diversos candidats de la llista d’ERC, entre els que es trobava Bernat Solé, número dos de la llista, han acompanyat els pares de Meritxell Serret, cap de llista i que actualment es troba a Bèlgica, a votar al col•legi electoral de Vallfogona de Balaguer

Diversos candidats de la llista d’Esquerra Republicana – Catalunya Sí, de Lleida, entre els quals hi havia el número dos de la llista de la coalició, Bernat Solé, han acompanya, aquest matí els pares de Meritxell Serret, cap de llista que actualment es troba a Bèlgica, a votar al col·legi electoral de Vallfogona de Balaguer. Durant la votació, els pares de Serret s’han mostrat satisfets de la feina feta per la seva filla.

 

Els pares de la cap de llista han volgut, també, mostrar el agraïment pel suport rebut per part de veïns i veïnes del municipi, així com de tots aquells que els hi ha fet arribar. Pel que fa a la jornada electoral, els diferents col·legis han obert les portes a les 9 del matí amb tranquil·litat, encarant una jornada on s’espera que la participació sigui molt elevada.

Ariadna Sánchez