Cercle de Promoció Econòmica i Iniciatives de Balaguer i Comarca organitza un debat electoral

10/05/2019

El pasat dia 9 de Maig , a 2/4 de 9 del vespre,  a la sala d'actes de la Paeria de Balaguer, s'ha celebrat el primer debat de Candidats  de les eleccions Municipals  2019 al Municipi de Balaguer. Acte organitzat per el Cercle de Promoció Econòmica i Iniciatives de Balaguer i Comarca. Per tal de donar la major difusió del acte a la ciutadania de Balaguer,  ha estat retrasmes en directe per l'emisora Municipal de radio.

 

Han estat convidats tots els caps de llista que concorren  a les properes eleccions, solament el representat del P.P. a declinat l'invitació . L'Acte s'ha celebrat a la Sala D'actes de la Paeria de Balaguer plena de gom a gom, el que denota l'interès de la ciutadania respecte als temes Municipals..

 

En tot moment hi ha regnat la correcció per par de totes les forces que es presenten a representar els ciutadans del Municipi, que  en aquest debat han pogut remarcar els  principals punts del programa electoral amb el que pensen seduir  als electors de Balaguer.

 

A Balaguer es celebrarà un altre debat el proper dimarts centrat bàsicament en diversos aspectes de com tractar el tema del Casc Antic de la ciutat.

 

Recordem que el dia 14  de Juny  a la Sala d'actes  de la Paeria de Balaguer, organitzat per el Cercle de Promoció Econòmica i Iniciatives de Balaguer i Comarca,  tindrem una conferència  seguida de un sopar col·loqui amb la Exconsellera  Sra. Joana Ortega  .

Infolleida