Conferències sobre neuroprevenció als casals premiats a la 14ª trobada de la gent gran de la Noguera 

04/12/2019

L’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera ha organitzat un any més el cicle de conferències sobre neuroprevenció constituït per les xerrades “Mou-te”, “Somriu” i “Pensa”, que es fan durant aquest darrer trimestre de l’any en aquells casals i/o associacions de gent gran que van resultar premiats a la 14a Trobada de la Gent Gran de la Noguera, organitzada també des dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera el passat mes de maig al municipi de Térmens.

 

El dia 21 de novembre es va fer la primera a Térmens sota el títol “Mou-te” i a Albesa es va fer el dia 22 de novembre la conferència “Somriu”. El dia 28 de novembre a Ivars de Noguera es va fer la conferència “Mou-te” i el dia 29 de novembre la “Somriu” a Bellcaire d’Urgell. El dia 3 de desembre es va fer la conferència “Pensa” a Camarasa i el dia 13 de desembre a Algerri la conferència “Somriu”.

 

Aquestes xerrades s’emmarquen dins les diferents accions que es duen a terme als casals i/o associacions de gent gran de la comarca durant l’any, com les Aules de Formació de la Noguera, el Consell Consultiu de la Gent Gran, els tallers de memòria, els tallers de salut bucodental, etc. per tal de potenciar l’envelliment actiu de la població gran de la comarca i fomentar les activitats adreçades a aquest sector de la població als casals i als pobles.

Infolleida