Darrera proposta de la 2a edició del Cicle d’espectacles infantils i familiars d’hivern Emboirats

25/02/2020

El proper diumenge dia 1 de març està prevista la darrera proposta del Cicle Emboirats: Gran Reserva, de Rhum & Cia. Aquesta tindrà lloc al Teatre Municipala les 18 h, i és un espectacle principalment dirigit a nens i nenes a partir de 3 anys.

 

Aquest espectacle és el cinquè i últim de la segona edició del Cicle d’espectacles infantils i familiarsEmboirats, que se celebra a la ciutat de Balaguer durant els mesos d’hivern.

En el marc de l’Emboirats d’enguany s’han programat un total de cinc espectacles. Aquests són: Les 7 cabretes i el llop, de la Cia. Xip-Xap; Mag Màgia, d’Enric Magoo; Pianissimo Circus, de Cirquet Confetti; Els contes de les 1001 nits, narrats per la princesa Xahrazad; i Gran Reserva, de Rhum & Cia.

 

La bona rebuda per part del públic dels diferents espectacles ha fet que la Paeria tingui com a objectiu la continuïtat i consolidació de l’Emboirats, el qual va de la mà de l’Assolellats. Aquest darrer se celebra a la primavera i es du a terme en espais exteriors com parcs o altres espais comuns de la ciutat.

Ambdós cicles d’espectacles infantils i familiars pretenen esdevenir cites assenyalades tant per a les famílies amb infants de Balaguer com d’arreu. 

 

Infolleida