Detingut a Balaguer per agredir un exveí i anar armat amb una arma de foc

13/10/2020

Investiguen si també hores abans havia provocat un incendi en un edifici

La Policia Local de Balaguer i els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimarts al matí a la capital de la Noguera un home de 47 anys per la presumpta agressió a un exveí i per suposadament prendre foc hores abans en un traster de l’immoble on havien viscut anteriorment tots dos al carrer Ramon Llull. La detenció s’ha produït pocsminuts abans de les vuit del matí a la rotonda del carrer Sant Pere Màrtir amb el carrer Sant Diego Califòrnia. Portava una arma de foc i almenys hauria disparat un tret que no ha ferit a ningú. Investiguen si la munició era de fogueig.

El succés ha començat sobre les cinc de la matinada quan s’ha declarat un foc en un traster d’un bloc de pisos del carrer Ramon Llull. Fins al lloc s’hi han desplaçat vuit dotacions dels Bombers, la Policia Local i el SEM. Els veïns dels diferents pisos han sortit al carrer per prevenció. Els Bombers han tardat prop de dues hores en extingir-lo. Posteriorment, i molt a prop del lloc on hi ha hagut l’incendi, s’ha produït un agressió a la intersecció del carrer Sant Pere Màrtir amb Sant Diego de Califòrnia. Un home n’ha agredit a un altre amb un mall. També hauria tret una pistola i ha efectuat un tret. Varies persones l’han pogut retenir fins que una patrulla de la Policia Local, que estava a l’incendi, l’ha arrestat. Posteriorment, el detingut ha estat traslladat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra, que han obert una investigació per esclarir els fets.

Pel que ha pogut saber aquest diari, els dos homes havien tingut temps enrere varies disputes quan vivien a l’edifici de Ramon Llull on s’ha produït l’incendi. El presumpte agressor vivia actualment en una localitat pròxima a Balaguer i tindria una ordre d’allunyament respecte a la víctima, que ha resultat ferit lleu.

SEGRE.COM