El Consell Comarcal acull una exposició sobre el voluntariat a Catalunya

03/07/2019

El Punt de Voluntariat de la Noguera exposa al Consell Comarcal la mostra “Connectat al voluntariat, l’acció que torna” des del 3 de juliol fins al 13 de juliol, un muntatge amb plafons que fa un recorregut pel voluntariat a Catalunya de la mà de persones que fan voluntariat, com a acció per promocionar l’associacionisme i el voluntariat i per tal de fer difusió i donar visibilitat a la tasca de les persones voluntàries.

Coincidint amb l'inici de l'exopsició, l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, a través del Punt de Voluntariat de la Noguera, ha organitzat conjuntament amb la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, la trobada del grup de treball de punts/programes de voluntariat dels ens locals i la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària. La trobada ha començat amb la benvinguda de la presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Concepció Cañadell i Salvia, i del Sr. Marc Viñas i Artola, subdirector general de Cooperació Social i Voluntariat de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya.  

A continuació, els responsables del Punt de Voluntariat de la Noguera n’han exposat el funcionament i la tasca realitzada, i en la segona part s’ha presentat la marca de “Punts de Voluntariat Local de Catalunya” i s’ha exposat diferents informacions d’interès per als punts.

 

InfoLleida