El Consell Comarcal celebra el seu primer ple telemàtic

05/05/2020

Tindrà lloc aquest dimarts a les vuit del vespre, i, atès al caràcter públic d’aquestes sessions, es podrà seguir en directe a través de la plataforma “YouTube”

Ateses les circumstàncies de prevenció i seguretat decretades per l’estat d’alarma, el Consell Comarcal de la Noguera celebrarà, aquest dimarts, la sessió ordinària del Ple de manera telemàtica. Entre d’altres punts, l’ordre del dia preveu l’aprovació de diferents convenis amb la Universitat de Lleida, l’aprovació del contracte de cessió del fons de l’Ajuntament de Menàrguens i l’aprovació d’una moció en defensa del món rural. 

INSERT Miquel Plensa, President Consell Comarcal 

Atès al caràcter públic d’aquestes sessions, el Ple, que es celebrarà a les vuit del vespre,  es podrà seguir online en directe. La celebració del Ple, és una més de les diferents adaptacions que el Consell Comarcal ha implementat per garantir que la crisi del coronavirus afecti el mínim possible l’activitat de l’entitat. En aquest sentit, la tecnologia ha estat clau per continuar treballant de manera no presencial i seguir garantint, així, la prestació dels serveis tant als ajuntaments com a la ciutadania.

Ariadna Sánchez