El conseller El Homrani inaugura l'exposició itinerant "La vaga de la Canadenca (1919-2019)" 

21/04/2021

El conseller Chakir el Homrani ha inaugurat l’exposició itinerant “La vaga de la Canadenca (1919-2019)”, una mostra que commemora el centenari de la mobilització obrera que va aconseguir la jornada laboral de vuit hores 

El Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, ha inaugurat, aquest dimecres, l’exposició itinerant “La vaga de la Canadenca (1919-2019)”, una mostra que commemora el centenari de la mobilització obrera que va aconseguir la jornada laboral de vuit hores. En la seva visita, el conseller ha destacat la importància que va tenir la vaga de la Canadenca i el seu bressol, Camarasa. 

 

Al llarg de l’exposició, que pretén divulgar de manera molt didàctica la història de la vaga de la Canadenca, es pot veure un conjunt de material gràfic amb una cronologia per entendre les diferents etapes de la mobilització, fet que permet un apropament als esdeveniments de l’època. 

 

En el marc de la seva visita a Camarasa, el Conseller ha visitat, també, l’ajuntament de la vila on hi ha signat el llibre d’honor.

 

Ariadna Sánchez