El nou pla d’emergències per la Transsegre passa pel ple de l’Ajuntament

30/06/2017

El nou pla d’emergències Municipals per la Transsegre ha estat aprovat al ple ordinari, celebrat aquest dijous, a l’Ajuntament de Balaguer. A banda d’això, també s’han tractat altres qüestions com són el calendari de festes locals per al 2018, o la regularització del preu públic de l’espai CEI

L’Ajuntament de Balaguer ha aprovat, en el ple ordinari celebrat aquest dijous, el nou pla d’emergències Municipals per la Transsegre. Aquest ha estat modificat completament, després que feia uns anys que només es modificava parcialment.

 

D’altra banda, durant el ple s’ha tractat també el calendari de festes locals pel 2018, així com la modificació de l’ordenança dels preus públics de l’espai del CEI, que ha regulat l’ús de l’espai del segon pis de la instal·lació.

 

Durant el ple, es van presentar, també quatre mocions. La més debatuda fou la moció sobre la llei electoral, a la que hi van donar suport tots els grups menys el PDeCAT, que va optar per abstenir-se. D’altra banda, les tres altres foren la de suport al projecte “No puc esperar”, una per al desmantellament de les instal·lacions del projecte Castor, i, finalment, una altra per l’adopció de mesures per a millorar la qualitat de vida de les persones celíaques.

Ariadna Sánchez