El Ple de Balaguer portarà a votació l’obra per eliminar un dels passos a nivell de la ciutat

28/04/2020

La Paeria de Balaguer posa en valor l’acord amb la Generalitat i veu com una gran millora viaria l’obra xifrada en 1.490.858€

El proper 30 d’abril la Paeria de Balaguer portarà a Ple l’aprovació del desenvolupament de les actuacions necessàries per a l’execució de les obres de construcció d’un nou pas superior a la línia de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya per tal de possibilitar el pas a diferent nivell sobre la Línia ferroviària i procedir a la supressió del pas a nivell núm. 18 de la Línia Lleida – La Pobla de Segur.

El projecte d’execució, valorat en 1.490.858,44€ i que anirà exclusivament a càrrec de la Generalitat de Catalunya, defineix les obres necessàries per tal de crear una plataforma sobre el canal de Balaguer i la línia de ferrocarril que millorarà la seguretat dels usuaris en aquest punt i l’accés al Polígon Industrial. A més, cal destacar que a petició de la Paeria, es realitzarà l'entroncament del camí vell de Vallfogona amb la carretera de Vallfogona, al creuament amb el futur eix del Planejament del Polígon Industrial situat al nord de l’actual intervenció.

Si s’aprova a Ple, es preveu un període de 5 mesos de licitació i 9 per l’execució de les obres. Des de la Paeria de Balaguer es mostren molt satisfets pel fet d’haver aconseguit el compromís de la Generalitat per realitzar aquesta infraestructura que representarà una gran millora en la seguretat viaria d’aquest punt i en l’accés al Polígon.

Infolleida