El programa ‘Reempresa’ facilita una petita empresa de Bellcaire d’Urgell mantenir-se a la població

28/12/2021

Es tracta de la Papereria Ramona, un nou cas d’èxit que GLOBALLEIDA garanteix amb la continuïtat d’un negoci multiproducte que evita als veïns desplaçar-se a poblacions més grans

GLOBALLEIDA, àrea d’emprenedoria i empresa, del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, ha sumat un nou cas d’èxit amb el programa Reempresa promogut per la Cecot i Autoocupació, per garantir la continuïtat de les empreses de la demarcació de Lleida.

 

Es tracta de la Papereria Ramona, un negoci que ofereix multiserveis (papereria, copisteria, parament de la llar, objectes de regal, una part que és merceria i una de llaminadures) als veïns de Bellcaire d’Urgell. En aquest cas, la l’emprenedora, Maria Carmen Mora, ha donat un gir al negoci i ha apostat per posar a la venda tot el que el client necessita, per facilitar que els veïns dels poble no s’hagin de desplaçar fins a una població més gran com pot ser Balaguer.

 

La Maria Carmen, amb aquest programa ha posat en marxa el seu negoci agafant un relleu que li ha permès no partir de zero. Ha donat un aire més juvenil a la botiga i ha afegit noves línies de productes, als que ja tenia la Ramona que és la persona cedent del negoci.

 

Aquesta emprenedora ha destacat que el programa Reempresa l’ha ajudat a conèixer la disponibilitat d’un negoci en traspàs en un altre comarca, fet que li ha permès canviar la seva residencia de Tremp a Bellcaire, i què aquest programa ha estat molt útil per afrontar el procés de compravenda.

 

Tant important com la creació d’empreses és afavorir la continuïtat i el creixement de les ja existents. Cal recordar que GLOBALLEIDA és punt oficial del programa Reempresa, mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya, que suma a Lleida, 26 casos d’èxit en 2021.

Infolleida