El subdelegat del Govern a Lleida visita el Centre Logístic de la cooperativa de segon grau  ActelGrup

15/03/2022

El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, ha visitat avui  el Centre Logístic de la cooperativa de segon grau  ActelGrup, situat en el municipi de Térmens. La visita s’emmarca dins d’un seguit de visites en el marc de la propera campanya de fruita i la seva planificació prèvia, així com per compartir amb els diferents agents del sector agroalimentari lleidatà les preocupacions existents en l’actual panorama econòmic nacional i internacional arran del conflicte bèl·lic a Ucraïna.

 

Acompanyat pel president d’Actel, Josep Maria Codina,  el subdelegat ha conegut les instal·lacions d’aquesta planta industrial dedicada a la confecció de fruita amb una superfície de 27.000 metres quadrats que la converteixen en un dels referents del sector agroalimentari a les Terres de Lleida. Actualment, ActelGrup té associades 109 cooperatives, principalment de Catalunya y i Aragó però també d’Extremadura, Comunitat Valenciana i de Castella i Lleó, i cinc àrees de negoci que són la de fruita, extensius, subministraments, oli i assegurances amb l’objectiu de donar un servei integral al col·lectiu de socis des de la producció a la comercialització dels productes.

 

En el decurs de la visita, José Crespín ha conegut les línies estratègiques d’ActelGrup definides en el  projecte Aspira 24, un pla que estableix els objectius de creixement de l’entitat fins a 2024 centrats en la inversió en investigació i innovació, l’enfortiment de la marca, la millora de la competitivitat de les cooperatives sòcies, així com la potenciació de noves tecnologies encaminades a una major digitalització i sostenibilitat dels processos productius.


En la visita també han estat presents Francesc Torres, membre de Consell Rector d’ActelGrup; Jose Manuel Ibañez, Director del negoci de fruita i oli; Maite Sierra, Directora de Comunicació, Servei al Soci i Gestió Ajuts, així com el Cap de la Unitat d’Agricultura de la Subdelegació, Jaume Banchs, i el Cap de la Unitat de Sanitat Animal, Miquel Molins.

 

Infolleida