Els alcaldes de la Noguera demanen que s’escolti el territori 

20/07/2020

Després de la polèmica per les noves mesures, els alcaldes de la Noguera es reuniran, aquest dilluns, amb el president de la Generalitat, Quim Torra. Durant la trobada, els representants polítics volen demanar que s’escolti el territori i no s’apliquin de manera uniforme les mesures 

Demanar que s’escolti el territori, aquest és el missatge que als alcaldes de la Noguera volen transmetre al president de la Generalitat, Quim Torra, en la reunió telemàtica que es celebrarà aquest dilluns. Aquesta reunió respon a la crida d’unitat feta pel Govern en una trobada amb els representants polítics de la comarca després de la polèmica per les noves mesures que han entrat en vigor.  

 

Així doncs, les peticions al president de la Generalitat passen, principalment, per una aplicació desigual de les mesures als diferents municipis de l’àrea què depèn del CAP de Balaguer, analitzant la situació de cada municipi i no centrar-se, només, en el nombre de casos de la capital de la Noguera.  

 

Amb el mateix objectiu, el president del Consell Comarcal de la Noguera i el Paer en Cap de Balaguer participaran en les properes reunions del Procicat de Lleida a les que, fins al moment, no hi tenien representació.

Ariadna Sánchez