Endureixen les mesures a bars i restaurants de Balaguer

16/07/2020

Davant l'augment de casos a la comarca, i sobretot a Balaguer, i amb l’objectiu de frenar contagis, la Paeria de Balaguer ha tornat a exigir a bars i restaurants la separació de 2,5 metres quadrats per persona i la delimitació de clients per terrassa

L’augment de casos de Coivd-19 a la Noguera i, en concret a la capital comarcal, ha comportat que la Paeria de Balaguer hagi hagut d’adoptar mesures més restrictives. Entre elles, hi ha la imposició a bars i restaurants de la separació de dos metres i mig per persona així com la delimitació al màxim de clients per terrassa. Alguns dels bars, però, asseguren que aquestes són mesures que ja seguien ja que el seu objectiu és que els clients gaudeixin i es sentin segurs als seus establiments. 

 

La situació, però, no els hi és fàcil i temen que la situació que s’està vivint al Segrià els pugui arribar també. És per això que fan una crida a la responsabilitat i seguiment de les mesures de seguretat. 

 

L’adaptació a la nova normalitat ha comportat a bars i restaurants costos econòmics extra que hauran de sufragar de mica en mica i, és per això, que temen un nou confinament que els obligui a tancar portes de nou.   

Ariadna Sánchez