Esquerra Republicana de Balaguer proposa Jordi Ignasi Vidal com a candidat a l’Alcaldia de Balaguer

23/04/2018

Diumenge al matí, els i les militants d’Esquerra Republicana es van reunir en Assemblea per triar la persona candidata a encapçalar les llistes electorals en els proper comicis electorals municipals de l’any 2019.


Durant l’Assemblea, s’ha pogut valorar la feina feta a Govern, la qual es valora positivament, tot i això, Jordi Ignasi Vidal ha volgut expressar “mai ens hem de conformar, tot i que hem fet molta feina, encara n’hi ha molta per fer. Des d’Esquerra Republicana sempre hem treballat per construir un nou Balaguer i assumim que cal continuar treballant-hi, per això us demano confiança per poder encapçalar la candidatura d’Esquerra Balaguer a les properes eleccions municipals de Balaguer!”.

Així doncs, després de les deliberacions dels i les militants en Assemblea, s’ha procedit a la votació del candidat, la qual ha estat votada de manera unànime, donant suport a l’actual Alcalde i la seva gestió davant el Govern Municipal de la capital de la Noguera.

D’aquesta manera, els republicans posen confiança en la gestió de l’actual Alcalde balaguerí i li encarreguen encapçalar la llista que es presentarà a les eleccions del 2019.
Infolleida