Èxit de la prova de contenidors tancats a Penelles 

25/07/2023

Fa poc més de sis mesos que Penelles es va sumar a la prova pilot de reciclatge amb la introducció de contenidors tancats. Ara, amb les xifres recollides aquest mig any en fan un balanç molt positiu ja que es supera el 70% de brossa reciclada. A més a més, el municipi també ha reduït la quantitat de residus generats

Després de mig any de la introducció de contenidors tancats a Penelles, el balanç és molt positiu, i es que el municipi ha passat d’un percentatge de reciclatge que no arribava al 50%, a superar el 70. Amb aquestes xifres, des de l’Àrea de Residus del Consell Comarcal de la Noguera asseguren que aquest és el millor sistema per assolir les xifres de reciclatge necessàries. 


Des del municipi també valoren molt positivament la introducció d’aquest sistema, què ha permès resoldre diferents problemes de deixalles amb els que es trobaven. 

 

Així, en els propers mesos aquest sistema s’anirà introduïnt a altres municipis de la comarca amb l’objectiu final d’aconseguir un 100% de reciclatge a la Noguera. 

Ariadna Sanchez Ber