Jordi Ignasi Vidal és escollit candidat d’Esquerra Republicana de Catalunya a la Paeria de Balaguer

21/05/2022

El candidat republicà optarà a la reelecció a les pròximes eleccions municipals, el maig del 2023

Aquest matí a l’Ateneu Republicà de Ponent, casal republicà del partit, s’ha reunit en assemblea la militància d’Esquerra Republicana de Catalunya de la ciutat de Balaguer. Durant l’Assemblea Extraordinària ha estat escollit de nou Jordi Ignasi Vidal com a cap de llista per les eleccionmunicipals de 2023 unànimement per la militància. El candidat republicà optarà a la reelecció a les pròximes eleccions municipals el maig del 2023. 

 

Jordi Ignasi Vidal ha expressat ‘la necessitat de consolidar projectes, que encara queda il·lusió, força i determinació, tant individual com col·lectiva, per continuar fent història a la ciutat que tant estimem. 

 

És en aquest sentit que el que serà de nou candidat ha exposat en el seu discurs que ‘Esquerra Republicana de Balaguer representa la forçper a seguir transformant la ciutat, que està preparada per fer-ho i il·lusionada per a continuar amb els canvis que socialment la ciutat necessita. 

 

‘El 2015 vam començar una trajectòria de no retorn en les maneres de governar la ciutat. Amb la voluntat de posar les persones al centre de la gestió municipal s’ha emprès un camí que ens ha portat a gestionar la Paeria de manera equitativa, transparent, efectiva i amb voluntat de romandre com a nova manera de gestionar la institució, ha conclòs Vidal en el seu discurs d’agraïment. 

 

El president de la secció local de Balaguer, Josep Ignasi Tejedor, ha estat l’encarregat de fer la cloenda a lassemblea de la militància de la formació i ha aprofitat per afirmar que ‘de la unanimitat de l’assemblea d’avui en surt enfortida tant l'organització com la persona que encapçalarà la nostra llista a les eleccions municipals. 

Infolleida