Jordi Ignasi Vidal repeteix com a candidat d’ERC a l’alcaldia Balaguer

23/02/2019

Jordi Ignasi Vidal ha reafirmat el seu compromís de continuar amb el model de ‘governança’ republicana que ha dut a terme aquests darrers anys, el qual situa la ciutadania al centre de totes les polítiques municipals, obert al consens i a la convivència i mantenint l’administració oberta i transparent

La situació dels presos polítics i la denuncia del judici del procés, han estat dos dels punts principals que ha destacat el diputat al Congrés, Gabriel Rufián, en l’acte de presentació de Jordi Ignasi Vidal com a candidat d’Esquerra Republicana a l’ajuntament de Balaguer.

 

Rufián ha fet també una crida a seguir sumant pel projecte republicà per tal de seguir lluitants i defensar la democràcia i la llibertat.

 

En l’acte, que ha omplert la sala d’actes de l’ajuntament, Jordi Ignasi Vidal ha fet un balanç dels quatre anys de legislatura, reafirmant el seu compromís amb el model de “governança” republicà en el que situa l’eix social com a la base de les polítiques municipals.

 

Jordi Ignasi Vidal és la segona vegada que es presenta com a candidat republicà ja que, actualment, és alcalde de la capital comarcal des de 2015.

Ariadna Sánchez