Josep Rull presentarà el seu llibre de presó a Balaguer

13/07/2021

L’acte serà el 21 de juliol i comptarà amb la consellera Violant Cervera, l’exdiputat Antoni Balasch i la coordinadora local de Junts, Gemma Trilla

El proper dimecres 21 de juliol a les 20:30h tindrà lloc a la sala d’actes de la Casa de la Paeria de Balaguer la presentació del llibre “1 dia d’octubre i 2 poemes” de l’exconseller de Territori i Sostenibilitat Josep Rull. El llibre està escrit en unes condicions de gran intensitat emocional i política, mentre l’autor estava empresonat. Rull hi desgrana les hores, les experiències, les reflexions, les amistats, les decepcions, les esperances i, sobretot, les seves profundes conviccions democràtiques i el seu insubornable compromís nacional al servei de Catalunya.

 

Josep Rull és llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i ha exercit diverses responsabilitats polítiques. Conseller de Territori i Sostenibilitat del Govern del president Puigdemont, va ser condemnat a 10 anys i 6 mesos de presó per l’organització del referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre de 2017.

 

L’acte de presentació comptarà amb la presència de l’autor, amb la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, amb l’exdiputat al Parlament Antoni Balasch i amb la coordinadora local de Junts per Catalunya a Balaguer, Gemma Trilla.

 

Infolleida