La Paeria de Balaguer celebra el ple ordinari

28/05/2021

En el ple, celebrat de manera telemàtica, s’ha aprovat la modificació inicial de l’ordenança de mercats per delimitar l’àrea d’influència del mercat setmana, que permetrà als comerços d’aquesta àrea obrir els dissabtes que siguin festius 

La Paeria de Balaguer ha aprovat, en el ple celebrat aquest dijous, l’addenda del conveni per dur a terme el Pla Educatiu d’Entorn, que pretén millorar l’àmbit educatiu a la ciutat. També en l’àmbit educatiu, el Ple ha aprovat un decret d'alcaldia a través del qual es dóna llum verda al conveni amb Educació per tirar endavant l’ampliació del col·legi Mont-roig. També s’ha aprovat l’acord de col·laboració entre el Departament d’Educació i la Paria per manifestar la voluntat de formalitzar un conveni per impartir el cicle de grau mitjà de Guia en el Medi Natural i de Temps de Lleure a l’Institut Almatà. 


D’altra banda, el ple ha aprovat, també, la modificació inicial de l’ordenança de mercats per delimitar l’àrea d’influència del mercat setmanal. Amb aquesta, els comerços inclosos en aquesta àrea d’influència, podran obrir els dissabte que siguin festius. 


El ple ha donat llum verda, també, al projecte de reforma de la instal·lació de climatització al teatre municipal així com la pròrroga del contracte-programa, en relació a serveis socials, amb el Consell Comarcal de la Noguera. 

Ariadna Sánchez