L’ajuntament de Balaguer fa un balanç positiu de l’any 2017

19/12/2017

En un dinar amb els mitjans de comunicació, l’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, ha fet balanç de l’any 2017, un any que, segons Vidal, ha estat globalment bo

L’Alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, ha fet balanç de l’any 2017, aquest dimarts, en el tradicional dinar amb els mitjans de comunicació. Vidal ha considerat que ha estat un any complex però globalment bo.

 

Vidal ha volgut destacar, entre d’altres aspectes, l’amortització anticipada del deute, que ha estat d’un alt ritme, assenyalant que, actualment, el deute amb la Generalitat està pràcticament acabat.

 

A nivell d’inversions, des de l’ajuntament, en fan, també, un balanç molt positiu.

 

Un dels altres aspectes que ha estat comentat, ha estat el camp d’acció social, moment en que s’ha destacat el bon funcionament del nou establiment social.

 

L’alcalde ha parlat, també, de diferents objectiu de cara al proper any 2018, on destaca la possibilitat de construir un complex esportiu a la zona del Secà.

 

Tot i la complexitat de l’any viscut, des de l’ajuntament fan un balanç positiu de les diferents actuacions dutes a terme.

Ariadna Sánchez