L’antiga escola de Vilanova de la Sal es convertirà en una sala de vetlles

24/11/2020

Els veïns i veïnes del municipi de Les Avellanes i Santa Linya s’havien de desplaçar, fins al moment, a la capital de la Noguera per fer les vetlles dels seus difunts ara, però, la situació canviarà ja que l’antiga escola de Vilanova de la Sal es convertirà en una sala de vetlles. L’obra compta amb un pressupost d’uns 43.000 i compta amb una subvenció de la Diputació de Lleida  

Ja fa anys que l’escola de Vilanova de la Sal es troba tancada. Ara, però, se li donarà un nou ús i es convertirà en la primera sala de vetlles del municipi. Ja fa temps que des de l'ajuntament es treballa per aconseguir un equipament d’aquestes característiques ja que, fins al moment, els veïns i veïnes del municipi s’havien de desplaçar fins a la capital de la Noguera per fer les vetlles dels seus difunts. 

 

El nou equipament, que es preveu que estigui enllestit a principis de l’any vinent, compta amb un pressupost de prop de 43.000 euros i, per fer-ne front, l’ajuntament de la vila ha comptat amb una subvenció de la Diputació de Lleida. 

 

Des de l’ajuntament de la vila esperen que, en un futur, es pugui construir una sala de vetlles en cada un dels pobles que formen el municipi.

Ariadna Sánchez