Laura Borràs visita Balaguer per la campanya de recollida d’avals de Junts per Catalunya

04/01/2021

Marc Solanes serà el candidat de la Noguera al Parlament

La candidata de Junts per Catalunya a la presidència de la Generalitat, Laura Borràs, va ser dissabte passat a Balaguer per participar a la recollida d'avals perquè Junts per Catalunya pugui concórrer a les properes eleccions. En tractar-se de la primera vegada que el nou partit es presenta com a tal a uns comicis, és necessari que obtingui un nombre de firmes equivalent al 0,1% del cens de cada demarcació. El punt de recollida de signatures es va ubicar al mercat setmanal i va comptar amb una gran afluència de persones, fet que, segons els responsables de Junts, indica l’interès creixent de la ciutadania en el nou partit.

 

Laura Borràs va visitar també la seu del Consell Local per la República i, juntament amb el conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, va reunir-se amb representants del sector de l'audiovisual a l'empresa Check Events, a l'Hostal Nou i la Codosa.

 

Pel que fa a les properes eleccions al Parlament, aquesta setmana els afiliats de Junts per Catalunya han aprovat la composició final de les llistes. Marc Solanes, coordinador del partit a la Noguera, serà el representant de la comarca a la candidatura de Lleida i hi ocuparà el número 9. L’encapçalarà el conseller Ramon Tremosa i estarà formada, entre altres, per l’arquitecta Cristina Casol (2), l’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega (3), i l’alcalde de Guissona i exdirector de l’Escola Pia de Balaguer, Jaume Ars (7).
Infolleida. FOTO: JxCAT Noguera