Laura Vilagrà, consellera de Presidència, es reuneix amb les alcaldesses de la demarcació de Lleida 

28/07/2021

En el marc de la seva estada a Menàrguens, la consellera de Presidència ha participat en la primera trobada d’alcaldesses de la demarcació de Lleida, una trobada que, segons ha destacat la consellera, era molt important per donar visibilitat al paper de la dona en el món polític 

Reflexionar sobre el paper polític de les dones alcaldesses en la construcció d’una Catalunya amb visió femenina i feminista, aquest ha estat el principal propòsit de la trobada entre les alcaldesses de la demarcació de Lleida i la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà. Així, i en el marc de la trobada celebrada a Menàrguens, la consellera ha volgut destacar la importància d’aquesta primera trobada d’alcaldesses. 

 

En el marc de la trobada, la consellera ha parlat també dels membres que assistiran a la reunió bilateral del proper dilluns, una reunió que els inquieta donat que encara no hi ha acords concrets. 

 

Durant la seva estada a la Noguera, la consellera ha visitat, també, l’Ajuntament de Menàrguens, on ha signat el llibre d’honor.

Ariadna Sanchez Ber