L’equip de govern municipal de Balaguer i la CUP-Procés Constituent arriben a un acord per aprovar els pressupostos del 2018

26/07/2018

Després del trencament del pacte amb PSC, l’equip de govern ha buscat suport en altres grups per tal de poder aprovar el pressupost al proper ple

L’equip de govern municipal de Balaguer ha arribat a un acord amb CUP - Procés Constituent per tal de tirar endavant els pressupostos del 2018. Després del trencament del pacte amb PSC, l’equip de govern s’ha vist obligat a buscar suport en altres grups per tal de poder aprovar el pressupost al proper ple que es celebrarà el dimarts 31 de Juliol, un pressupost que ascendeix a 19.431.847 euros.


Per tal de fer front a les despeses d’enguany, l’ajuntament demanarà un crèdit de 1,8 milions d’euros, quantitat similar a la que s’amortitzarà. A més a més, el consistori preveu invertir un total de 3,4 milions d’euros en més de cent intervencions.


Per la seva banda, el grup de la CUP - Procés Constituent, ha volgut negociar un total de 9 mesures que consideraven necessàries.


En el ple, el punt del pressupost rebrà el vot positiu dels sis regidors de l’equip de govern i dels dos regidors de la CUP - Procés Constituent, així com de Balaguer Ara Sí, a més a més de l’abstenció o vot favorable del regidor Albert López.

Ariadna Sánchez