Minut de silenci per dir prou a la violència envers de les dones

25/11/2020

El Consell Comarcal de la Noguera s’ha sumat a la a la convocatòria unitària de l’Institut Català de les Dones que convidava tota la ciutadania a fer un minut de silenci per dir prou a la violència envers les dones

Els membres del Consell Comarcal de la Noguera s’han sumat, aquest dimecres Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, a la convocatòria unitària de l’Institut Català de les Dones que convidava tota la ciutadania a fer un minut de silenci per dir prou a la violència envers les dones. Durant la concentració també s’ha fet la lectura del Manifest Institucional, centrat, enguany, amb la figura de l’agressor. 

 

Des del Consell també s’ha presentat el vídeo “Jo també sóc masclista. En sóc conscient”, elaborat pel Servei d’Informació i Atenció a les Dones, i amb el que s’envia un missatge als homes mostrant diferents situacions de violències masclistes per tal que les puguin identificar i aturar. 

 

A més a més, un any més, el Consell Comarcal ha col·laborat amb la Paeria de Balaguer amb l’exposició “Violència masclista en la parella: desmuntem mites”.

Ariadna Sánchez