Posa’t la Gorra a Balaguer recapta 35.675 € en una edició marcada per la excepcionalitat

20/10/2020


Posa’t la Gorra a Balaguer recapta 35.675 € en una edició marcada per la excepcionalitat.

La Comissió Organitzadora va haver d’adaptar la festa a les circumstàncies actuals, però amb la voluntat de no defallir en l’intent de recaptar els màxims de fons possibles per la lluita en pro del càncer infantil.

Una caminada/cursa virtual, la Barana de la Solidaritat, i el fet d’animar a la gent a comprar una gorra i una samarreta i que el diumenge 11 se la posessin, van ser les activitats organitzades en aquesta nova edició.

I un cop més tan les empreses, institucions com la ciutadania en general van estar a l’alçada, ja que s’ha arribat a la xifra de recaptació de 35.675 €. 

Des de la Comissió organitzadora volen expressar l'agraïment a les institucions, empreses col•laboradores i el públic en general, perquè gràcies a tots ells, s'ha pogut assolir uns ingressos de recaptació que en cap cas s’esperaven i han superat les expectatives.

Aquesta seguirà treballant per recuperar activitats tan importants com són la Fira dels Somnis, el Dinar Solidari, la Tòmbola dels Famosos i la cursa i caminada, que esperen poder celebrar amb tota normalitat en la próxima edició.
Infolleida